expand/collapse risk warning

Berdagang produk kewangan pada margin membawa risiko tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko dan berhati-hati untuk menguruskan risiko anda.

Perdagangan produk kewangan pada margin membawa risiko yang tinggi dan tidak sesuai untuk semua pelabur. Pastikan anda memahami sepenuhnya risiko-risiko ini dan berhati-hati menguruskan risiko anda.

Modal anda menghadapi risiko.

Berita Skilling

Skilling melancarkan 7 CFD komoditi baharu

Gold bars,silver,copper,platinum,1000 grams pure metal,business investment and wealth concept.wealth of commodity ,3d rendering

Dagangan Logam Asas & Karbon BARU baru sahaja ditambahkan pada 1000+ CFD Skilling

Skilling teruja untuk mengumumkan pelancaran beberapa komoditi paling trend dalam usaha memberi peluang kepada peniaga untuk memanfaatkan pergerakan pasaran yang akan datang sambil mengambil kesempatan daripada spesifikasi kompetitif syarikat. Simbol baharu berikut dan dinanti-nantikan kini telah ditambahkan pada tawaran Skilling:

Sedikit tentang logam asas

Logam asas, tidak seperti logam berharga, adalah logam biasa yang teroksida dan terkakis dengan agak mudah dan digunakan secara meluas dalam industri pembinaan dan pembuatan. Logam asas selalunya lebih banyak dan kadangkala lebih mudah untuk dilombong, jadi harganya secara amnya lebih rendah berbanding dengan logam berharga, itulah sebabnya kami kini telah menambah pelbagai logam asas pada senarai instrumen CFD kami.

Mengapa berdagang Karbon?

Perdagangan karbon, juga dikenali sebagai perdagangan pelepasan karbon, ialah penggunaan pasaran untuk membeli dan menjual kredit yang membolehkan syarikat atau pihak lain mengeluarkan sejumlah karbon dioksida. Bentuk perdagangan ini ialah sistem berasaskan pasaran yang direka untuk menyediakan insentif ekonomi untuk organisasi mengurangkan jejak alam sekitar mereka. Jadi, kini anda berpeluang menjana wang sambil menyelamatkan planet ini.

Dengan keadaan dagangan CFD yang unggul, termasuk spread yang ketat dan struktur harga yang telus, anda boleh memanfaatkan syarat dagangan kompetitif Skilling… tidak kira yang mana komoditi yang anda lebih suka untuk berdagang.

Memanfaatkan turun naik dalam pasaran komoditi

Ambil kedudukan pada harga komoditi yang bergerak. Jangan lepaskan peluang.

Daftar